Op een gegeven moment raken alle computers vol met vervuiling of er zijn fouten ontstaan in de systeembestanden of software, waardoor de computer foutmeldingen gaat geven en/of langzaam opstart. Opnieuw Windows installeren is dan de beste optie. Maar hoe pak je dat aan?

Windows installatie 

“Hoe pak ik dat aan?”

Op de meeste nieuwe pc’s of laptops is Windows al voor geïnstalleerd zodat u er direct mee aan de slag kunt. In beginsel is de computer nog vrij van problemen, maar gedurende het gebruik raakt deze langzaam maar zeker vervuild waardoor deze traag wordt, fouten gaat vertonen of zelfs vastloopt. Is er met goed fatsoen niet meer met de computer te werken dan wordt het tijd Windows opnieuw te installeren. Wordt vervolgens een back-up van dit schone en geoptimaliseerde besturingssysteem gemaakt, dan is het de geïnvesteerde tijd meer dan waard!De laptop of desktop computer resetten is in dat geval een uitkomst. De computer wordt dan feitelijk weer in de nieuw staat (of beter) teruggebracht. Vervuiling wordt verwijderd, terwijl belangrijke bestanden en programma’s kunnen worden bewaard of teruggeplaatst, een schone installatie dus!

UW WINDOWS 10 UPGRADE – Vakkundig laten uitvoeren door ICT Hulp Roermond.

Natuurlijk kunt u de upgrade naar Windows 10 ook vakkundig laten uitvoeren door onze computerspecialisten. Bij ICT Hulp Roermond worden elk jaar tientallen computers geïnstalleerd met elk denkbaar besturingssysteem, dus ook uw Windows 10 upgrade is in goede handen. Vooraf wordt altijd eerst een dubbele back-up van uw gegevens en instellingen gemaakt, om verlies te voorkomen. Ook weet u met het Privacybeleid van ICT Hulp Roermond zeker dat uw gegevens en bestanden vertrouwelijk behandeld worden.

Om er zeker van te zijn dat uw computer en uw programma’s geschikt zijn voor de overstap naar Windows 10, zullen onze specialisten vooraf een goede inventarisatie van uw computer en programma’s maken. Zo kunnen we eventuele knelpunten vooraf signaleren en teleurstellingen achteraf voorkomen.

Meer informatie over het upgraden naar Windows 10 of een afspraak maken voor de installatie? Neem contact op of boek uw Windows 10 upgrade direct bij ons in >>