Vrijwel elk bedrijf, organisatie of vereniging heeft tegenwoordig een website. Deze dient als online visitekaartje en is in deze tijd onmisbaar.

Hieronder kunt u lezen wat de verschillende manieren zijn om een backup te maken en wat u daarvoor nodig heeft.Technische basis

Een website moet naast een mooie uitstraling een goede technische basis hebben. Ook moet een website feilloos functioneren op PC, tablet én smartphone. Daarnaast is het belangrijk dat de website eenvoudig te updaten is via een beheersysteem, ook wel een CMS systeem genoemd, zodat de website altijd actueel is én blijft. Voor deze zaken bent u bij ICT Hulp Roermond aan het juiste adres!


Werkwijze

Na een eerste kennismaking vertaal ik uw wensen in een concept. En bij het formuleren van die wensen daag ik u uit om die wensen zo scherp mogelijk bij u en mij op het netvlies te krijgen. Daarbij maak ik gebruik van kennis uit opleiding, de praktijk en ervaring. Dat leidt tot een gezamenlijk concept dat vervolgens gevisualiseerd wordt in een ontwerp. Het ontwerp wordt gebouwd op basis van de laatste internettechnieken. Met het onderliggende beheersysteem kunt u uw website zelf invullen met teksten en afbeeldingen en up to date houden!