WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Hieronder staaneen paar redenen waarom klanten voor onze diensten kiezen. 

LAGE PRIJS GARANTIE Bent u ook altijd aan het “shoppen” voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij doen dat ook continue voor u. Wij vergelijken onze prijzen continue met andere aanbieders en passen onze tarieven hierop aan. 


GRATIS OFFERTES Weet u niet zeker of het nog zin heeft om uw device te laten repareren door ons? Wij verstrekken u zonder voorwaarden een offerte, aan de hand waarvan u kunt kiezen of wij het voor u mogen repareren. No-Cure = No-Pay. Free estimates mean you know what the repair will cost, before the Doctor operates! 

VERTROUW OP ONZE KENNIS & KUNDEWij hebben al honderden pc’s / tablets / smartphones gerepareerd. Tijdens deze reparaties hebben onze technici een breed scala aan tips&tricks geleerd die wij graag met u delen en en ervoor zorgen dat de reparatie vlekkeloos verloopt.  

1 JAAR GARANTIE Wij bieden op al onze reparaties minimaal 1 jaar garantie. Wij testen uw device, wanneer de reparatie voltooid is, maar mochten er later nog problemen optreden, zijn wij uiteraard bereid te helpen.