Reparatie nodig van uw laptop, desktop of tablet?

Lopen uw programma’s steeds vast of start uw computer, laptop of tablet steeds trager op of helemaal niet? U wilt deze problemen snel opgelost hebben, het liefst bij u thuis. Zoekt u iemand vakkundig en snel de situatie analyseert en de reparatie deskundig uitvoert?

Veel voorkomende oorzaken bij een device die niet start zijn een defecte voeding,  defecte geheugenmodules of  een defecte harde schijf. Ook problemen met de software zijn veel voorkomende oorzaken; problemen met beschadigde systeembestanden kunnen ervoor zorgen dat het device foutmeldingen blijft geven of vast blijft zitten in systeemherstel.

Laptop/Tablet start niet op

In tegenstelling tot een desktop computer maakt een laptop of tablet gebruik van een losse accu (batterij) en adapter (oplader). Het kan zijn dat de laptop niet meer start doordat een van deze onderdelen defect is. Een andere bekende oorzaak is een defect moederbord, herkenbaar aan een laptop/tablet die behalve een knipperend lampje geen teken van leven meer geeft.

Het is ook nog mogelijk dat de laptop/tablet in de slaapstand vast is komen te zitten en niet meer start. In dat geval moet de laptop even helemaal worden ontladen en gereset. Vaak start de laptop/tablet dan weer.

Ook defecte geheugenmodules of harde schijven komen vaak voor. Harde schijven kunnen slecht tegen schokken en stoten en zijn dus vooral bij een  laptop een kwetsbaar onderdeel. Tenslotte zijn bij laptops en tablets, net als bij een PC, software problemen mogelijke oorzaken van opstartproblemen.

Een virus te verwijderen

Ook een virus kan de oorzaak zijn van problemen, zoals een computer die plotseling (veel) trager wordt. De Experts van ICT Hulp Roermond kunnen het virus verwijderen van uw pc of laptop en goede antivirussoftware installeren of bijwerken.

Wat kan ICT Hulp Roermond voor u doen?

ICT Hulp Roermond heeft de expertise en apparatuur om elk opstartprobleem te herkennen en te verhelpen. Dagelijks worden PC’s, laptops en tablets van alle merken door ICT Hulp Roermond gerepareerd.

Omdat elk probleem een andere oplossing met zich meebrengt, biedt ICT Hulp Roermond u altijd een vrijblijvende diagnose aan. Zo weet u dus waar u aan toe bent voordat u kosten gaat maken!

Mocht de laptop of desktop computer defect zijn en niet te repareren omdat de kosten te hoog zijn en de computer is simpelweg te oud dan kan ICT Hulp Roermond u ook verder helpen met het adviseren of zoeken naar een nieuwe computer.

ENKELE TIPS OM UW PC/ LAPTOP/ TABELT SNELLER TE MAKEN:

  • Harde schijf vervangen voor SSD schijf.
  • Intern geheugen uitbreiden.
  • PC/laptop goed stofvrij maken ook intern.
  • Alle updates uitvoeren.
  • Opletten met wat u download.
  • Goede beveiliging installeren (wij adviseren Bitdefender).

Heeft u nog vragen over het artikel of kunnen we u ergens mee van dienst zijn?

Neem vandaag nog contact op met ICT Hulp Roermond of maak gebruik van het contactformulier.