Lopen uw programma’s steeds vast of start uw computer/laptop of tablet steeds trager op of helemaal niet? U wilt deze computerproblemen snel opgelost hebben, het liefst bij u thuis. Zoekt u iemand vakkundig en snel de situatie opneemt en de computer reparatie uitvoert?

Computer reparatie nodig?

Veel voorkomende oorzaken bij een PC die niet start zijn een defecte voeding, defecte geheugenmodules of een defecte harde schijf. Ook problemen met de software zijn veel voorkomende oorzaken; problemen met beschadigde systeembestanden kunnen ervoor zorgen dat de desktop computer foutmeldingen blijft geven of vast blijft zitten in systeemherstel.

Laptop start niet op

In tegenstelling tot een desktop computer maakt een laptop gebruik van een losse accu (batterij) en adapter (oplader). Het kan zijn dat de laptop niet meer start doordat een van deze onderdelen defect is. Een andere bekende oorzaak is een defect moederbord, herkenbaar aan een laptop die behalve een knipperend lampje geen teken van leven meer geeft.

Het is ook nog mogelijk dat de laptop in de slaapstand vast is komen te zitten en niet meer start. In dat geval moet de laptop even helemaal worden ontladen en gereset. Vaak start de laptop dan weer.

Ook defecte geheugenmodules of harde schijven komen vaak voor. Harde schijven kunnen slecht tegen schokken en stoten en zijn dus vooral bij een laptop een kwetsbaar onderdeel. Tenslotte zijn bij laptops, net als bij een PC, software problemen mogelijke oorzaken van opstartproblemen.

 Reparaties

Een virus te verwijderen

Ook een virus kan de oorzaak zijn van computerproblemen, zoals een computer die plotseling (veel) trager wordt. De Experts van ICT Hulp Roermond kunnen het virus verwijderen van uw pc, laptop of tablet en goede antivirussoftware installeren of bijwerken.

Wat kan ICT Hulp Roermond voor u doen?
ICT Hulp Roermond heeft de expertise en apparatuur om elk opstartprobleem te herkennen en te verhelpen. Dagelijks worden PC’s en laptops en tablets van alle merken door ICT Hulp Roermond gerepareerd.

Omdat elk probleem een andere oplossing met zich meebrengt, biedt ICT Hulp Roermond u altijd een vrijblijvende diagnose aan. Zo weet u dus waar u aan toe bent voordat u kosten gaat maken!

Mocht de laptop of desktop computer defect zijn en niet te repareren omdat de kosten te hoog zijn en de computer is simpelweg te oud dan kan ICT Hulp Roermond u ook verder helpen met het adviseren of zoeken naar een nieuwe computer.

Heeft u nog vragen over het artikel of kunnen we u ergens mee van dienst zijn?

ICT Hulp Roermond – ook voor al uw reparaties