ICT Hulp Roermond is een jong, dynamisch en professioneel bedrijf dat ICT-dienstverlening biedt. Ook zijn wij volledig Microsoft Windows gecertificeerd. Omdat de technieken snel veranderen gaan wij ook mee met de tijd. Dat wilt zeggen dat we de nodige IT cursussen blijven volgen zodat wij u altijd op de correcte wijze kunnen adviseren.


Over ons team 

De computer professionals in Roermond hebben meer dan 20 jaar ervaring met onderhoud, reparatie en advies van computers, tablets en smartphones van alle bekende merken:

Laptops/PC’s: Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Toshiba, Samsung, Sony, Chromebooks, MacBooks.

Tablets/Smartphones: iPhones / iPads (Apple), Samsung (Android), Huawei
(Android) , Sony (Android) , Windows Phones & Tablets, 


Loopt uw PC, laptop of tablet computer vast? Is uw computersysteem trager geworden? Woont u in de omgeving van Roermond en heeft u last van computer of andere ICT problemen die u niet kunt plaatsen? Moeten onze ervaren computerexperts een computervirus verwijderen of heeft u computer hardware problemen? De computerexperts zijn bijgeschoold en volledig Microsoft Windows en Office gecertificeerd. Wij verwijderen schadelijke software (als virussen en malware) en voeren alle mogelijke computer/tablet en smartphone reparaties uit.


ICT-experts aan huis in Roermond e.o.

Virussen en spyware zijn van uw PC of laptop verwijdert. Uw computersysteem is voorzien van goede computerbeveiliging en de beste anti-virus software. De computer loopt weer snel en soepel. Ook helpen de ervaren computerexperts van ICT Hulp Roermond met het terughalen van per ongeluk verwijderde bestanden.

Steeds vaker hebben mensen behoefte aan een helpende hand bij het gebruik van computers en internet. Mensen ‘wegwijs maken op de digitale snelweg’, zo noemen wij dat. Een trage computer, een printer die dienst weigert of het versturen van foto’s, uw behoefte staat centraal bij onze ondersteuning. Goed opgeleide studenten vormen de ideale schakel tussen uw vraag- of computerprobleem en een apparaat dat doet wat ú wilt. Dit doen we persoonlijk bij u aan huis of op een andere locatie.

ICT Hulp Roermond helpt mensen bij computerproblemen. Onze experts helpen u eenvoudig bij u aan huis. De computer opschonen, problemen met internet of e-mail, foto’s versturen, skype, een virus verwijderen of gewoon een computerles? Onze experts helpen u graag verder.


No-Cure-No-Pay beleid + Tevredenheidsgarantie


Ons team onderscheidt zich van andere ICT bedrijven, door zich te specialiseren in het repareren en onderhoud aan computer- en randapparatuur én door dit te doen op locatie, bij u thuis!

Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste! Daarom hanteren wij een No-Cure, No-Pay beleid. Lossen wij het probleem niet voor u op, dan hoeft u ook niets te betalen. Met onze service en klantvriendelijkheid voelt u zich altijd goed geholpen….Dat is onze kracht!


Een computer is bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wie kent niet de ergernissen? uw PC of laptop loopt steeds vast, uw opslagruimte is te klein geworden, draadloos internet valt steeds weg of u zit met de vraag:

  • Welk besturingssysteem moet ik nu kiezen.
  • Hoe moet ik bepaalde software installeren en de licentie activeren?
  • Printer installeren of een printer probleem verhelpen.
  • Mijn tablet of pc wordt steeds trager, hoe los ik dat op?

 


Heeft u nog vragen over het artikel of kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.