Lees hieronder de klantervaringen en recensies van de dienstverlening van ICT Hulp Roermond e.o. en ervaar waarom wij door onze inzet en service de klantvriendelijkste en betrouwbaarste ICT-dienstverlener van Nederland zijn. ICT Hulp Roermond is als specialist in computer en hardware services constant opzoek naar mensen die hun ervaringen met ons bedrijf achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Sinds april 2019 maken wij gebruik van Trustpilot voor het verzamelen van Reviews. Gebruik onderstaande link (klik op de afbeelding of het Trustpilot logo) om onze reviews op TrustPilot te bekijken. De leukste reviews posten wij ook op onze homepage.Sinds april 2019 maken wij gebruik van Trustpilot voor het verzamelen van Reviews. Gebruik onderstaande link (klik op de afbeelding of het Trustpilot logo) om onze reviews op TrustPilot te bekijken. De leukste reviews posten wij ook op onze homepage.


Mocht u het makkelijker vinden om uw review achter te laten via een contactformulier kan dat ook via onderstaand formulier: