[metaslider id=”160″]Wij komen bij u thuis en gaan niet weg voordat alles werkt!

De ICT professionals van ICT Hulp Roermond hebben meer dan 20 jaar ervaring met onderhoud en reparatie van computers, tablets en smartphones van alle bekende merken:

Ons team onderscheidt zich van andere ICT bedrijven, door zich te specialiseren in het repareren en onderhouden van computer, tablets, smartphones en randapparatuur én door dit te doen op locatie of remote!

Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste! Daarom hanteren wij een No-Cure, No-Pay beleid. Lossen wij het probleem niet voor u op, dan hoeft u ook niets te betalen. Met onze service en klantvriendelijkheid voelt u zich altijd goed geholpen….Dat is onze kracht!


Klik op de afbeelding om naar onze aanbiedingen pagina te gaan

Wat biedt ICT Hulp Roermond u?

Windows installatie
Scherm Reparatie
NAS of cloud opzetten
office365
Office 365 Configuratie & Installatie +hosting
Reparatie Computers & Devices
Backup maken of Terugzetten
Malware/ SpyWare Check
Device Opschonen
Virus Check,
Verwijdering
&Preventie
Printer Reparatie & Onderhoud
Apple, Tablet & Smartphone Support
Email Instellen & Problemen Oplossen
Internet & Wi-fi optimalisatie & Beveiliging
Webdesign

Game PC’s & Game Consoles Advies & Support

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ps4-1.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is NintendoSwitch_100x21_dark.png

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Hier zijn een paar redenen waarom klanten voor onze diensten kiezen. 

LAGE PRIJS GARANTIE Bent u ook altijd aan het “shoppen” voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij doen dat ook continue voor u. Wij vergelijken onze prijzen continue met andere aanbieders en passen onze tarieven hierop aan. 

 
GRATIS OFFERTES
Weet u niet zeker of het nog zin heeft om uw device te laten repareren door ons? Wij verstrekken u zonder voorwaarden een offerte, aan de hand waarvan u kunt kiezen of wij het voor u mogen repareren. No-Cure = No-Pay. Free estimates mean you know what the repair will cost, before the Doctor operates!
 
VERTROUW OP ONZE KENNIS & KUNDE
Wij hebben al honderden pc’s / tablets / smartphones gerepareerd. Tijdens deze reparaties hebben onze technici een breed scala aan tips&tricks geleerd die wij graag met u delen en en ervoor zorgen dat de reparatie vlekkeloos verloopt. 
 

1 JAAR GARANTIE Wij bieden op al onze reparaties minimaal 1 jaar garantie. Wij testen uw device, wanneer de reparatie voltooid is, maar mochten er later nog problemen optreden, zijn wij uiteraard bereid te helpen. Sinds 30-11-2018 staat ICT Hulp Roermond ook ingeschreven in het handelsregister van de Kvk onder: Kvk nr: 73230987. En BTW-nummer: NL158679982B01.