Computers lijken elke maand wel met iets nieuws uitgebreid te worden, en de huidige technologie is niet meer bij te benen. Hoe makkelijk zou het zijn als een computerexpert naast u komt zitten om alle vragen die u zich de afgelopen maanden heeft gesteld op een vriendelijke en duidelijke manier te beantwoorden? De computercursus van ICT Hulp Roermond is de uitkomst!


Voor een computercursus komen wij bij u Thuis!

De experts van ICT Hulp Roermond weten als geen ander dat technologie met een sneltreinvaart blijft innoveren, en voor de meeste mensen onhaalbaar is om up-to-date te blijven. Maar juist deze vernieuwingen kunnen voor zoveel mensen een grote uitkomst bieden. Uit eigen ervaring zien wij dat de meeste mensen nog geen 20% van hun computer, tablet of smartphone gebruiken. Enorm zonde natuurlijk!

Bij onze computercursus garanderen wij dat u naderhand een groot pakket heeft aan leerpunten die u vervolgens uzelf kunt aanleren. Wat wij daarentegen terugverwachten is een leergierige cursist die open staat voor verandering. Wij begrijpen dat het aanleren van een nieuwe manier van computeren een hele ingreep kan zijn, maar uiteindelijk gaat dit u extreem veel plezier opleveren. Onze computercursus zorgt ervoor dat u weer met plezier gebruikmaakt van uw computer.

Heeft u altijd al meer willen weten over uw Windows PC, macbook, smartphone of tablet?

ICT Hulp Roermond biedt een (computer)cursus aan op maat. Dit betekend dat u bij ons niet gebonden bent aan langdradige werkboeken waarbij u vaak overbodige of dubbele dingen leert.

ICT Hulp Roermond kijkt met u eerst naar wat u wilt leren. Tijdens de eerste intake les kijken we samen hoe snel u vordert en hieruit ontstaat een lesplan. Is het plan sneller afgehandeld dan gepland? Dan hoeft u de overige lessen niet meer af te nemen!

Wat heeft u nodig om aan de ICT Hulp Roermond cursus deel te nemen?
Alleen het apparaat waar u meer over wilt leren. Dit kan een smartphone zijn, tablet (android, IOS of Windows) of windows pc of laptop of macbook.

ICT Hulp Roermond gelooft dat het beste is om in uw eigen omgeving te leren met uw eigen apparaat. De vertrouwde omgeving en uw eigen apparaat zorgt ervoor dat het leren gemakkelijker gaat, maar ook sneller! Daarnaast ondervinden wij dat cursisten de handelingen makkelijker zelf kunnen herhalen als ze geoefend hebben op hun eigen computer, tablet, macbook of smartphone.

Neem vandaag nog contact op met ICT Hulp Roermond of maak gebruik van het contactformulier.

-Intakeles (incl. lesplan) €25,00
-Cursus lesgeld (per uur) €35,00

* Onze prijzen worden getoond incl. btw voor particulieren voor bedrijven excl. btw